St Restrup Herregaard_Fotograf Lise Balsby_16

Slotshoteller

Besøg slotte og herregårde med restaurant, vinkælder, hotelværelser, mødelokaler og selskabslokaler. 

Vraa Slot

Voldgrav, slot og herregårdspark stammer fra 1645. Her findes en hyggelig restaurant med lækker mad og gode vine. Riddersal og park er egnet til vielse og bryllup. Slottet ligger nord for Aalborg nær motorvej og lufthavn. Værelserne har himmelsenge og udsigt til parken. Slottet kan redes op til 100 gæster i værelser og suiter. Selskabslokaler i Vognmesterbygningen udlejes med inventar og køkken til 24 personer.

Vraa Slotshotel
Kokkedal Slotshotel

Kokkedal Slotshotel

Kokkedal Slot ligger ved Limfjorden vest for Aalborg. Voldgraven stammer fra en tid, hvor borgen beskyttede beboerne mod fjender. Kælderen fra 1200-tallet er et besøg værd. Slottet indeholder restaurant, stuer, mødelokale, vinkælder og hotelværelser. Riddersal og park er egnede til vielse og bryllup. I alt kan der redes op til 100 gæster. Lejligheder udlejes med eget køkken.

Store Restrup

Herregården ligger i Aalborg’s vestlige udkant lidt syd for Limfjorden. Vort køkken laver Nordjysk mad af årstidens friske råvare. Julekalenderen Tvillingerne og Julemanden blev optaget på herregården.

Hotellet indeholder værelser og suite. Riddersal og park er egnede til vielse og bryllup. Teatersalen med scene kan dækkes op til 300 spisende gæster og er velegnet til møde og events. Møde- og selskabslokaler kan lejes med køkken og inventar uden betjening.

Store Restrup Slotshotel
Sauntehus Slotshotel

Sophiendal Slotshotel

Sophiendal ligger i Veng lidt vest for Aarhus omgivet af skov, sø og marker. Klosterkirken fra år 1058 er landets ældste bygning. Riddersal og park er egnet til vielse og bryllup. Møde- og selskabslokaler udlejes med og uden betjening. I avlsgården er indrettet gæstelejligheder, food-market og vinimport.

Hvedholm Slotshotel

Slottet ligger med udsigt over det Sydfynske Øhav. Det stammer fra 1587, men fik sit nuværende udseende i 1880. Her findes sale, restaurant, hotelværelser og vinkælder. Riddersal og park er egnede til vielse og bryllup. Hotellet kan redes op med 160 senge, og 300 gæster kan spise i salene på 1. etage. Hertil kommer stuerne i de øvrige etager.

Hvedholm Slotshotel
Sauntehus Slotshotel

Sauntehus Slotshotel

Saunte ligger ved Hornbæk i Nordsjælland. Spejlsal og park er egnet til vielse og bryllup. Hotellet kan rede op til 80 gæster, og der kan serveres for indtil 120 gæster i den største sal. Parken indeholder smukke træer og buske En 30 meter høj og 50 meter bred Thuja gran blev plantet for over 100 år siden.