Røgegård

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Røgegård ligger ved Vester Thorup i Nordjylland. Arealet indeholder marker med landbrug, skov, moser og søer. Her findes hjorte af arterne krondyr, Sika og dådyr samt vildfåret Muflon. Blandt småvildt findes en bestand af vild kanin, ænder og fasaner. Onsdage kl. 11 i juli køres gæster en tur rundt i reservatet med guide, hvor man kan opleve hjortene. Entré 120 kr. dækker også  adgang til museum og butik samt picnic området, hvor madkurven kan nydes. Reserver billet på tlf. 98341888.

Gårdens bygninger indeholder jagt- og våben museum, våbenbutik med salg af jagtvåben og ammunition, selskabslokaler med storkøkken, slagtehus og en jagthytte med 14 sengepladser til overnattende gæster.

Hovedbygningen her internet indlagt i møde- og kursus lokalerne og AV-udstyr til afholdelse af kursus og konference. Er der brug for mere plads samarbejdes med Kokkedal Slot, der har plads til ca. 100 overnattende gæster og en lækker restaurant kun ½ times kørsel mod Aalborg.

Røgegård arrangere Team building med instruktør om overlevelse, madlavning i vildmarken, skydning til skive og lerduer eller bueskydning. Kombiner det primitive med det behagelige og få medarbejderne rystet sammen i nært forhold til naturen.

Om efteråret afholdes regulerings jagt og kurser for ung-jægere i pürsch, forlægning og oparbejdning af vildkød. Kurset kan fortsætte i køkkenet med køkkenchefen, der underviser og demonstrerer, hvordan kød fra jagt tilberedes til gastronomiske vildretter. Jægere med erfaring i riffeljagt kan deltage i reguleringsjagter på ungdyr og på selektive jagter efter dyr med store trofæer.

Kontakt skytten tlf. 9834 1888 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2019 Manor House Danmark. All Rights Reserved.