Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

 Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

facebook.com
google.com
google-analytics.com
googletagmanager.com
linkedin.com
twitter.com
youtube.com
deal.slotshotel.dk
royalclassic.dk
shop.manorhouse.dk
slotshotel.dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Manor House
Restrup Kærvej 10
DK-9240 Nibe
+45 96441020
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CVR. nr. 12771193

Senest opdateret d. 5/6-18.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Cookies
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

facebook.com
google.com
google-analytics.com
googletagmanager.com
linkedin.com
twitter.com
youtube.com
deal.slotshotel.dk
royalclassic.dk
shop.manorhouse.dk
slotshotel.dk

Opdateret d. 25/5-18.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Manor House Danmark Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

( +45 ) 9644 1020 

Restrup Kærvej 10, 9240 Nibe

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ejendommen ligger i industrikvarter, 9690 Fjerritslev med facade til vej nr. 569 mod Thisted vest for centrum og er indrettet til kontor, lager og produktion. Bygningerne er isoleret og billige at opvarme. Der findes installationer som lagerreoler, trykluft, pakkemaskiner, ramper, tyverisikring, brandsikring, parkeringsarealer, alarmanlæg og kontormøbler kan efter aftale indgå i lejemål.

Ejendommen består af flere lejemål der indeholder lager- produktion og kontor. Flere lejemål har begge dele.

adresse navn m2 lager kr/m2 m2 kontor kr/m2 sum m2 Fælles Kr/m2 leje md.
A produktion 465 20 16 40 481 0   9.940
B lager kontor 343 20 95 40 438 0   10.660
C kontor     140 45 140 188 10 8.180
D kontor     35 50 35 188 10 3.630
E kontor     110 45 110 188 10 6.830
F lager kontor 224 20 130 40 354 188 10 11.560
G kontor     243 35 243 188 10 10.385
H lager kontor 965 20 70 40 1035 0   22.100
I kontor     190 50 190 38 15 10.070
J lager   655 20     655 38 15 13.670
K kontor     215 40 215 53 15 9.395

Beskrivelse se: A 481 m2,  B 438 m2 , C 140 m2D 35 m2E 110 m2F 354 m2G 243 m2H 1035 m2I 190 m2J 655 m2 og K 215 m2 med tilhørende P-arealer, fælles møderum og kantine. 

Kontakt ejeren på tlf. 96441020 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Røgegård jagtbutik forhandler førende mærker rifler og geværer med tilhørende ammunition.

Gode tilbud fra lageret:

Riffelkikkert 3-9x40 pris 798 kr.

 Riffelkikkert 2½-10x50 pris 1050 kr.

Riffelkikkert 4-12x56 red dot pris 1330 kr.

Winchester riffel cal 22WM pris 6098 kr.

Winchester riffel cal 22 Gold Jubilæum pris 6098 kr.

Husqvarna cal 65*55 brugt pris 1800 kr.

Mauser Sniper cal 5,6*57 brugt m. kikkert pris 6800 kr.

© 2019 Manor House Danmark. All Rights Reserved.